به‌روزرسانی درایور انویدیا باعث افزایش میزان استفاده از پردازنده شد

به‌روزرسانی جدید درایور گرافیکی انویدیا نسخه‌ی WHQL 430.39 باعث اشکالات متعددی شامل بالا رفتن CPU Usage شده است.

 

هفته‌ی گذشته شرکت انویدیا نسخه‌ی 430.39 WHQL درایور گرافیکی GeForce Game Ready را با پشتیبانی از عنوان بازی Mortal Kombat 11، کارت گرافیک جدید GTX 1650 و به‌روزرسانی  ۱۰ می Windows 10 ارائه کرد. اما براساس شکایات متعدد در شبکه‌های اجتماعی نسخه‌ی جدید درایور گرافیک Nvidia باعث افزایش شدید میزان استفاده از پردازنده برای برخی کاربران شده بود.

وب‌سایت Windows Latest خبر از شکایات متعدد در مورد این اشکال در انجمن‌های Reddit و ‏Nvidia داده بود. برخی از افراد گزارش کرده بودند که Display Container انویدیا حتی بدون اجرای هیچ برنامه‌ای، ۱۰ تا ۲۰ درصد ظرفیت پردازنده‌ی آنان را اشغال کرده است. این اشکال حتی با ریستارت سیستم برطرف نشده و تنها باعث تعلیق موقت این شرایط می‌شد. چنین حالتی سبب ضربه به سطح عملکرد می‌شد و تاثیرات آن احتمالاً در اجرای وظایف متداول سیستمی احساس شده و اجرای بازی‌هایی با بار پردازشی بالا به‌تنهایی و بدون پردازش موازی امکانپذیر بود.

شرکت Nvidia این اشکال را در انجمن خود معتبر دانست و یکی از کارکنان آن تصریح کرد که این شرکت قادر به باز تولید بدون تناقض این باگ نرم‌افزاری بوده و در حال آزمایش اصلاحیه‌ای برای رفع این اشکال است. این مطلب مربوط‌به ۲۶ آوریل بود و سرانجام در تاریخ ۲۹ آوریل اصلاحیه‌ای (Hot Fix نسخه‌ی 430.53) برای رفع اشکالات این نسخه از درایور گرافیکی Nvidia از جمله افزایش CPU Usage ارائه شد. در این مدت کاربران شکایاتی در مورد اشکال در سطح عملکرد بازی‌هایی مانند Final Fantasy XV و Shadow of the Tomb Raider مطرح ساختند که می‌توانست مرتبط با درایورهای گرافیکی شرکت Nvidia باشد.

این طور به نظر می‌رسد که کاربران رایانه‌های شخصی مدت‌ها است با چنین مشکلاتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. اشکالات گزارش شده در مورد آخرین نسخه‌های درایور گرافیکی Nvidia به‌دنبال به‌روزرسانی انباشته‌ی (Cumulative) ویندوز ۱۰ که مسبب تاخیرهای ورودی شدید، افت نرخ فریم و مسائل دیگر در عناوین محبوب شده بود، بروز و ظهور پیدا کرد. کار به جایی رسیده که به نظر می‌رسد گیمرها باید از میان دو گزینه‌ی امنیت بهبودیافته و دیگر ویژگی‌های به‌روزرسانی های جدید یا سطح عملکرد پایدار در نسخه‌های قدیمی‌تر یکی را انتخاب کنند.

البته این مسئله دیرزمانی نخواهد پایید. ایجاد چنین اشکالاتی در سطح عملکرد باعث خواهد شد که بسیاری از گیمرها از نصب به‌روزرسانی‌های جدید اجتناب کنند و امنیت سیستم‌های خود را در فرایند پردازش نادیده بگیرند. با این وجود نصب این به‌روزرسانی‌ها برای تأمین امنیت یک دستگاه ضروری است. شرکت Nvidia در ماه مارس به‌تنهایی، وصله‌هایی برای غلبه بر آسیب‌های شدید امنیتی در تمامی سبد محصولات خود و از میان بردن یک رخنه‌ی امنیتی بحرانی در ابزار GeForce Experience منتشر ساخت. تقریباً در هر به‌روزرسانی ویندوز نیز حجم بالایی از بهبودهای امنیتی ارائه می‌شود.





تاريخ : شنبه 14 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |