۵ نکته کمتر اشاره شده در مورد گوگل گلس

 

 

 

از روز اولی که گوگل گلس معرفی شد و یا حتی پیش از آن، حرف و حدیث در مورد کاربردهای آن زیاد بوده. بیشتر تمرکز بر روی این بوده که مصرف کنندگان چگونه از این گجت پوشیدنی استفاده می کنند و اپلیکیشن های آن چگونه کیفیت زندگی را بهبود می بخشند. اما بیش از هر چیز کاربرد تفریحی آن به چشم آمده و آنچه معمولا از قلم افتاده، کاربرد های بسیار مفید این عینک های هوشمند در کسب و کار های بزرگ تر است؛ از کاربرد آن برای کارگران معادن گرفته تا فروشگاه های بزرگ.
 
گوگل گلس می تواند کاربرد های بیشماری داشته باشد، ولی مانند هر ابزار جدید که وارد بازار می شود، باید آن را زیر ذره بین برده و قابلیت های اش را کشف کرد. در ادامه به ۵ نکته مهم در مورد کاربرد ها و کاستی های گوگل گلس اشاره می کنیم.
 

۱. این گجت بیش از هر چیز دیگری، برای افرادی مناسب است که مدام در حرکت اند

این ابزار به کمک دوربینی که دارد و البته ماهیت عینک بودنش، این امکان را به تکنیسین ها در میادین گازی و نفتی، و کارکنان بخش های تولید و سلامت می دهد تا بدون این که دست های خود را درگیر کنند، از این فناوری بی نظیر در جهت اهداف کاری شان بهره ببرند. مثلا مثال با ارسال تصویر از مشکلی که در یکی از تجهیزات رخ داده، یا تماشای یک ویدئو برای برطرف کردن مشکل پیش آمده. 
 
گوگل گلس می تواند استفاده از نقشه ها را برای کارگران و تکنیسین ها در کارخانه ها، بسیار ساده کند. حتی می تواند در رساندن مرسوله پستی به مدد پستچی ها بیاید. شرکت های خرده فروشی می توانند این گجت را در اختیار کارمندان شان قرار دهند تا نه تنها در کمترین زمان ممکن اطلاعات محصولات را به مشتریان منتقل کنند، بلکه تراکنش های مالی را هم صورت دهند.
 

۲. این گجت برای مشتریان فروشگاه ها ابزار بسیار مناسبی است

اگر موانع مربوط به زیرساخت وای-فای و مدیریت داده ها برطرف شود، کاربردهای بیشماری برای استفاده از این گجت در مراکز خرید می توان متصور شد: از دریافت کوپن های تخفیف به محض وارد شدن به فروشگاه تا اسکن کردن بارکد ها برای گرفتن قیمت و مطالعه ویژگی های محصولات موجود در فروشگاه و مرور نظرات سایر افراد در مورد یک محصول خاص. 
 

۳. هنوز مشکلات امنیتی و حریم خصوصی در مورد این عینک ها حل نشده

یکی از توانایی های گوگل گلس تصویر برداری آسان است. پس یکی از نگرانی های عمده در استفاده از این گجت برای کسب و کار های مختلف، این است که به طور مثال افراد از روی صفحه های نمایش به آسانی عکس بگیرند و از آن ها استفاده های غیر قانونی کنند. بنابراین امنیت داده هایی که ممکن است توسط گوگل گلس مورد سوء استفاده قرار بگیرند، باید حفظ شود. گوگل هنوز در این زمینه راهکار مشخصی ارائه نکرده است. 
 

۴. قیمت هنوز بالا است، اما جای نگرانی نیست

درست است که گوگل گلس هنوز بسیار گران است و تقریبا قیمتی ۳ برابر یک تلفن هوشمند دارد. اما پیش بینی می شود که با هر چه تجاری تر شدن این محصول، به خصوص با عرضه عمومی آن در سال ۲۰۱۴، قیمت آن به سطح قیمت یک تلفن هوشمند برسد. همچنین باید توجه داشت که بحث بر سر استفاده از این محصول در کسب و کار های بزرگ است. بنابراین برای شرکت های بزرگ با توجه به صرفه جویی هایی که با استفاده از چنین ابزار هایی در زمان و هزینه صورت می گیرد، هزینه های مربوط به این فناوری معنای دیگری خواهند داشت. 
 

۵. هنوز اپلیکیشن های لازم توسعه پیدا نکرده اند

گرچه گوگل گلس با یک سری اپلیکیشن پایه، نظیر جستجو، پیام رسانی و ویدئو معرفی شده، ولی هنوز فروشگاه اپلیکیشن اختصاصی ندارد. بنابراین، برای اغلب کاربرد هایی که در این مطلب به آنها اشاره شد و بسیاری از کاربرد های دیگر که هنوز دیدی نسبت به آنها نداریم، توسعه دهندگان اندروید می بایست دست به کار شده و به تولید اپلیکیشن بپردازند. شرکت های بسیاری در حال توسعه اپلیکیشن های مربوط به خدمات خود هستند، اما هنوز موجی که باید راه بیافتد، راه نیفتاده.




تاريخ : یک شنبه 14 مهر 1392برچسب:, | | نویسنده : مقدم |