يك «گيك» اندرويدي

 

همان‌طور كه مي‌دانيد يك گيك، كاربري است كه كارهاي متفاوت و خارق‌العاده‌اي انجام مي‌دهد، مثلا اين افراد كتاب‌هاي طنز خاص مي‌خوانند، بازي‌هاي خاص انجام مي‌دهند و پستر‌هاي مخصوص به بازي‌هاي نينتندو را جمع آوري مي‌كنند. البته خيلي از افراد مطرح در جهان زماني يك گيك بوده‌اند، ولي در حال حاضر با بالاتر رفتن سن گيك‌ها ترجيح داده‌اند به كاربران معمولي تبديل شوند. در عوض نسل جوان‌تر جاي آنها را گرفته‌اند. به همين منظور در اينجا تعدادي از نرم‌افزار‌هاي مناسب براي گوشي‌هاي اندرويدي متعلق به گيك‌ها آورده شده ‌است. به شما پيشنهاد مي‌كنم مطالب مربوط به اين بازي‌ها را مطالعه كرده و در صورت تمايل چنين برنامه‌هايي را روي گوشي‌تان نصب كنيد.

AIDE

توانايي كد‌گذاري برنامه‌ها و اين‌كه شما بدانيد به چه شكل يك گيك برنامه مي‌نويسد به يك دانش معمول و مورد نياز تبديل شده، به همين منظور لازم است هر چند به ميزان كم دانش برنامه‌نويسي داشته باشيد. اين برنامه‌نويسي را مي‌توانيد روي هر سيستم‌عامل انجام داده و به برنامه دلخواه خود برسيد. اندرويد يكي از بهترين سيستم‌هاي‌عامل‌ براي نوشتن چنين برنامه‌هايي است. به منظور ساده سازي چنين فرآيندي برنامه‌اي با عنوان AIDE طراحي شده كه به شما كمك مي‌كند برنامه دلخواه را براي گوشي‌تان طراحي كرده و سپس تست كنيد. در نتيجه تست چنين برنامه‌اي به آساني مي‌فهميد برنامه مورد نظر برايتان مناسب است يا نه!

EveryCircut

EveryCircut برنامه‌اي است براي طراحي مدارهاي مختلف، علاوه بر اين هم متخصصان و هم افراد مبتدي مي‌توانند از اين برنامه استفاده كنند. اساس كار اين برنامه براي تست مدار‌هاي مختلفي است كه طراحي مي‌كنيد تا از اين طريق متوجه شويد مدار مورد نظر كارايي لازم را برايتان دارد يا نه.

iFixit

اگر يكي از گجت‌هاي الكترونيكي‌تان دچار نقص شده و قصد داريد آن گجت را خود‌تان تعمير كنيد، بد نيست اين كار را با كمك برنامه راهنما انجام دهيد. برنامه‌اي با نام iFixit به شما كمك مي‌كند دوربين، گوشي، MP3 يا هر گجت ديگر را به آساني تعمير كنيد. اين برنامه به صورت قدم به قدم به شما آموزش مي‌دهد به چه شكل گجت مورد نظر را باز كرده و پس از درست‌كردن اين وسيله به آساني آن را ببنديد.

Sky Map

چهارمين نرم‌افزاري كه بد نيست براي يك‌بار هم كه شده آن را امتحان كنيد، برنامه‌اي است با عنوان نقشه آسماني. اگر تا به حال اين برنامه را امتحان نكرده ايد، در اولين فرصت اين كار را انجام دهيد. لازم است گوشي‌تان را رو به آسمان قرار دهيد، پس از آن مي‌توانيد به يك مسافرت در كهكشان و سرزمين ستاره‌ها برويد. با كمك اين برنامه گوشي‌تان به آساني مكان قرار گرفتن ستاره‌ها و ديگر سيارات را به شما نمايش مي‌دهد.

Mathlab Graphing Calculator

برخي محاسبات بسيار پيشرفته از طريق TI-83 انجام مي‌شود، ولي چنانچه اين گجت در دسترس‌تان نباشد بهتر است برنامه‌اي جهت جايگزيني آن پيدا كنيد. برنامه‌اي با عنوان ماشين حساب مطلب جايگزيني مناسب برايتان خواهد بود. البته تنها راه استفاده از چنين برنامه‌اي متصل‌كردن گوشي‌ به اينترنت است.

Tasker

چنانچه يك گيك هستيد لازم است كنترل گوشي‌تان را به دست گيريد. براي انجام چنين كاري به يك نرم‌افزار كمكي نياز داريد كه تسكر يكي از همان برنامه‌هاست. نحوه كار با اين برنامه به اين شكل است كه با تنظيم برنامه مورد نظر روي زماني خاص يا پس از انجام كاري خاص، تسكر به شكل خودكار، كار مورد نظر شما را برايتان انجام مي‌دهد. هر چند براي استفاده از اين برنامه ابتدا لازم است مبلغي را براي آن پرداخت كنيد، ولي نسخه‌اي از آن هم به صورت امتحاني روي اينترنت موجود است.

TeamViewer

مي‌توانيد از طريق گوشي رايانه‌‌تان را كنترل كرده تا كارهاي مورد نياز‌تان را انجام دهيد. تنها نرم‌افزاري كه مي‌تواند در انجام اين كار به شما كمك كند، برنامه TeamViewer است. اين برنامه در نقش يك ريموت كنترل براي رايانه‌‌تان عمل مي‌كند.البته اين را هم بايد اضافه كنيم كه براي كار با چنين برنامه‌اي بايد از طريق واي.فاي يا ارتباطات سلولي به وسيله مورد نظر متصل شويد. هر چند رايانه مقصد هم بايد برنامه مورد نظر را داشته باشد و از طريق يكي از راه‌هاي اتصال گفته شده به گوشي‌تان متصل شود. ولي در نهايت كار با چنين برنامه‌اي به شما كمك مي‌كند كار‌هايتان را به شكل گروهي و در كوتاه ترين زمان ممكن انجام دهيد.

C:geo

حتما تا به حال بازي گنج‌يابي را امتحان كرده‌ايد، Geaocaching يكي از انواع اين مدل بازي‌هاست.در حقيقت اين بازي به منظور پيدا‌كردن گنج در دنياي بيروني ساخته شده، به همين منظور بازيكنان در تلاش‌اند ابزار‌هايي با نام geocaches را در محيط‌هاي خارجي اين بازي پنهان كنند. البته كار پنهان‌كردن گنج با كمك گوشي و GPS انجام مي‌گيرد، ولي لازم است شما به اينترنت متصل شويد تا بتوانيد گنج‌هاي پنهان شده را پيدا كرده و از اين طريق بازي مورد نظر را انجام دهيد. هر چند براي انجام بازي با اين برنامه نيازي نيست شما هزينه‌اي پرداخت كنيد، بلكه اين بازي به صورت رايگان در دسترس‌تان قرار خواهد گرفت.

How Stuff Works

آيا تا به حال سايت How Stuff work را ديده‌ايد؟ اگر نديده ايد بد نيست بدانيد اين سايت به منظور ارائه اطلاعات عمومي به كاربران طراحي شده است. ولي نرم‌افزار اندرويدي How Stuff Work كه به آساني روي گوشي‌تان نصب مي‌شود، اطلاعاتي در زمينه نحوه كاركرد گجت‌هاي مختلف مي‌دهد. اطلاعاتي مربوط به باتري‌ها، آتشفشان‌ها، ماكروويو و هر آنچه را لازم است شما بدانيد.

2600.emu

چند سال پيش تنها وسيله بسيار مطرحي كه به عنوان كنسولي براي بازي مورد استفاده قرار مي‌گرفت، آتاري 2600 بود. ولي براي انجام بازي‌هايتان بايد آن دايناسور را به همراه داشته باشيد، تنها راه‌حل برگشتن به آن زمان و بازي به آن شيوه كار با نرم‌افزار 2600.emu است. اين نرم‌افزار به شما كمك مي‌كند برنامه‌هاي مورد نظرتان را در اختيار داشته باشيد.

منبع:www.phonarena.com

 




تاريخ : سه شنبه 25 مهر 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |